Utrecht zakt door het ijs

Utrecht zakt door het ijs

De gemeente en provincie hebben veel steken laten vallen als het gaat om de lobby voor gesubsidieerde culturele- en sportieve evenementen, op het in de hand houden van kosten en het kritisch blijven op de bedrijfsvoering van gesubsidieerde culturele ondernemers. Stadsbelang Utrecht vindt dat hierdoor niet alleen veel geld verloren is, maar ook onze reputatie als evenementenstad van Nederland in het geding is. Dat moet anders, beter en professioneler, vindt Stadsbelang Utrecht.

Artikel telegraaf over Museum Amelisweerd en in AD/UN. Zie ook over Tivoli.

Recente artikelen

Een extra treinspoor naar Utrecht?

Stadsbelang Utrecht meent dat de eerste plannen in het Meerjarenprogramma Infrastructuur, Ruimte en Transport niet visionair genoeg zijn. Er wordt in de plannen aangehaakt op de bestaande knooppunten. Stadsbelang Utrecht [...]

Deel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Simpel, Duidelijk en Utregs.
  Ontvang Stadsbelang Nieuwsflitsen
  Eens per twee weken ontvangt u een kort overzicht van de belangrijkste updates. Uitschrijven is net zo makkelijk als inschrijven.
  © 2023 Stadsbelang Utrech Alle rechten voorbehouden
  Gemaakt door Bridge Marketing

  Stadsbelang nieuwsflitsen

  Eens per twee weken ontvangt u een kort overzicht van de belangrijkste updates. Uitschrijven is net zo makkelijk als inschrijven.

  Vriendje van Stadsbelang Utrecht worden

  Vrienden van Stadsbelang Utrecht de manier om Stadsbelang Utrecht te steunen, de partij die er niet alleen is voor de bewoners en ondernemers, maar ook door de bewoners en ondernemers. Stadsbelang Utrecht wil dichtbij haar bewoners staan, want zij maken en zijn de stad.