Wim Oostveen: “Ik kom weer terug in de raad”

Wim Oostveen: “Ik kom weer terug in de raad”

Naar aanleiding van onduidelijke berichtgeving in de media over zijn mogelijke terugkeer in de Utrechtse gemeenteraad heeft voormalig Stadsbelang Utrecht raadslid Wim Oostveen gemeend de Utrechtse gemeenteraadsleden te moeten informeren over zijn e-mailwisseling met burgemeester van Zanen. Dit om onduidelijkheid weg te nemen.

Wim als toekomstig raadslid

Wim krijgt een plek op onze verkiezingslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 omdat hij een ware Utrechter is met hart voor de stad. Ook nu staat hij de fractie bij met raad en daad. “Wim wil graag onbekritiseerd mee gaan doen met de campagne en zo mogelijk als raadslid onderdeel te zijn van de Stadsbelang Utrecht fractie. Vanwege die reden heeft Wim aan burgemeester van Zanen gevraagd of door het overdragen van zijn bv’s aan zijn kinderen de weg hiervoor vrij maakt. Dat is te prijzen”, aldus fractievoorzitter Cees Bos.

Zorg voor de stad is er zijn voor de stad

Ons doel voor de komende gemeenteraadsverkiezingen is om samen met Wim, tenminste 6 raadszetels te bemachtigen en dat gaat lukken. Utrecht is moe van de beroepspolitici die uitmunten in geldverkwisting, en te weinig oog hebben voor de zorg die de Utrechters nodig hebben. Het is bijzonder om te moeten constateren dat er veel Utrechtse raadsleden op de landelijke kandidatenlijsten staan. Het doel van het raadslidmaatschap lijkt eerder op een opstapje voor een landelijke carrière, dan voor dienstbaarheid aan Utrecht en de Utrechters.

Email van Wim>>

Recente artikelen

Een extra treinspoor naar Utrecht?

Stadsbelang Utrecht meent dat de eerste plannen in het Meerjarenprogramma Infrastructuur, Ruimte en Transport niet visionair genoeg zijn. Er wordt in de plannen aangehaakt op de bestaande knooppunten. Stadsbelang Utrecht [...]

Deel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Simpel, Duidelijk en Utregs.
  Ontvang Stadsbelang Nieuwsflitsen
  Eens per twee weken ontvangt u een kort overzicht van de belangrijkste updates. Uitschrijven is net zo makkelijk als inschrijven.
  © 2023 Stadsbelang Utrech Alle rechten voorbehouden
  Gemaakt door Bridge Marketing

  Stadsbelang nieuwsflitsen

  Eens per twee weken ontvangt u een kort overzicht van de belangrijkste updates. Uitschrijven is net zo makkelijk als inschrijven.

  Vriendje van Stadsbelang Utrecht worden

  Vrienden van Stadsbelang Utrecht de manier om Stadsbelang Utrecht te steunen, de partij die er niet alleen is voor de bewoners en ondernemers, maar ook door de bewoners en ondernemers. Stadsbelang Utrecht wil dichtbij haar bewoners staan, want zij maken en zijn de stad.