Tippelzone toch in Leidsche Rijn!

Tippelzone toch in Leidsche Rijn!

Leidsche Rijn, De Meern en Vleuten, stortplaats voor Utrechtse problemen

Stadsbelang Utrecht zag het al aankomen, het voorstel van het College om de nieuwe tippelzone in De Meern aan te gaan leggen.

VVD, D’66, GroenLinks en de SP zoeken tijdens de verkiezingen de steun van de inwoners van De Meern, Vleuten en Leidsche Rijn, maar laten die kiezers vervolgens collectief vallen. Stadsbelang Utrecht zag de voortekenen al, hoofdpijn dossiers worden “over het kanaal” gedumpt.

Op 13 september is er een inspreekavond georganiseerd om eventuele bezwaren te delen, hiervoor zijn alleen direct betrokkenen uitgenodigd. Als u geen persoonlijke uitnodiging heeft gehad is de kans groot dat het ook de bedoeling is, van dit College, dat u niet komt.

Partijvoorzitter Cees Bos: ”Wij hebben dit aan zien komen en gaan hier dan ook met gestrekt been in. Geen prostitutie op Strijkviertel, dat hebben wij eerder gezegd en daar staat Stadsbelang Utrecht nog steeds voor!”

Stadsbelang Utrecht roept iedereen op om zich aan te melden voor de inspreekavond op 13 september via: tippelzone@utrecht.nl

Laten wij dit College hun gang gaan, of zetten wij ons met zijn allen in voor een veilige, rustige en plezierige woon- en werkomgeving in De Meern, Vleuten en Leidsche Rijn.

Recente artikelen

Een extra treinspoor naar Utrecht?

Stadsbelang Utrecht meent dat de eerste plannen in het Meerjarenprogramma Infrastructuur, Ruimte en Transport niet visionair genoeg zijn. Er wordt in de plannen aangehaakt op de bestaande knooppunten. Stadsbelang Utrecht [...]

Deel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Ik ben woedend.Alles wat ze in Utrecht kwijt willen,dumpen ze maar in onze mooie dorpen en verpesten ze met hoogbouw,het afsluiten van wegen,windmolens en nu ook nog een tippelzone. En ook niet onbelangrijk,veel te veel huizen en dus mensen in onze dorpen.Misschien is een tippelzone achter het huis van Lotte van Hooijdonk een goed idee,ik heb gelezen dat ze graag tippelt en fietst ! ????

  2. Hou toch op met uw hypocriete acties, van uit de Meern en Vleuten waren er 30.000 tot 40.000 bezoeken per maand aan de rode brug. In het onderzoek dien aangaande van de GGZ werden Vleuten en de Meern gezien als een groot deel van de klanten van de rode brug. Dat onderzoek is van 2011. Nu komt er een tippelzone dichter bij huis, scheelt veel tijd voor de rest van het gezin en is vader vroeger thuis. Lijkt mij een mooie win win.

  3. Dames en heren, ik vraag me af, is er niet een manier om de (verslaafde) meisjes en vrouwen te helpen ze uit de handen van uitbuitende mannen te houden? Mocht de tippelzone er komen direct naast ons dorp, voelen ook de meisjes en vrouwen van De Meern zich bedreigd door allerlei jongens en mannen en durven zij ’s avonds de deur niet meer uit. Hopelijk zegeviert het gezonde verstand.

Simpel, Duidelijk en Utregs.
Ontvang Stadsbelang Nieuwsflitsen
Eens per twee weken ontvangt u een kort overzicht van de belangrijkste updates. Uitschrijven is net zo makkelijk als inschrijven.
© 2023 Stadsbelang Utrech Alle rechten voorbehouden
Gemaakt door Bridge Marketing

Stadsbelang nieuwsflitsen

Eens per twee weken ontvangt u een kort overzicht van de belangrijkste updates. Uitschrijven is net zo makkelijk als inschrijven.

Vriendje van Stadsbelang Utrecht worden

Vrienden van Stadsbelang Utrecht de manier om Stadsbelang Utrecht te steunen, de partij die er niet alleen is voor de bewoners en ondernemers, maar ook door de bewoners en ondernemers. Stadsbelang Utrecht wil dichtbij haar bewoners staan, want zij maken en zijn de stad.