Leidsche Rijn, De Meern en Vleuten, stortplaats voor Utrechtse problemen

Stadsbelang Utrecht zag het al aankomen, het voorstel van het College om de nieuwe tippelzone in De Meern aan te gaan leggen.

VVD, D’66, GroenLinks en de SP zoeken tijdens de verkiezingen de steun van de inwoners van De Meern, Vleuten en Leidsche Rijn, maar laten die kiezers vervolgens collectief vallen. Stadsbelang Utrecht zag de voortekenen al, hoofdpijn dossiers worden “over het kanaal” gedumpt.

Op 13 september is er een inspreekavond georganiseerd om eventuele bezwaren te delen, hiervoor zijn alleen direct betrokkenen uitgenodigd. Als u geen persoonlijke uitnodiging heeft gehad is de kans groot dat het ook de bedoeling is, van dit College, dat u niet komt.

Partijvoorzitter Cees Bos: ”Wij hebben dit aan zien komen en gaan hier dan ook met gestrekt been in. Geen prostitutie op Strijkviertel, dat hebben wij eerder gezegd en daar staat Stadsbelang Utrecht nog steeds voor!”

Stadsbelang Utrecht roept iedereen op om zich aan te melden voor de inspreekavond op 13 september via: tippelzone@utrecht.nl

Laten wij dit College hun gang gaan, of zetten wij ons met zijn allen in voor een veilige, rustige en plezierige woon- en werkomgeving in De Meern, Vleuten en Leidsche Rijn.