Stephan Oost nieuw raadslid SBU

Stephan Oost nieuw raadslid SBU

Op 14 april treedt raadslid Wim Oostveen tijdelijk terug uit de gemeenteraad. Hij wordt opgevolgd door de nummer drie op de lijst van Stadsbelang Utrecht (SBU): Stephan Oost.

Stephan Oost

Wie is Stephan Oost? We maken alvast even kennis.

Wat is jouw binding met de stad Utrecht?

Utrecht is zonder enige twijfel mijn thuishaven. Ik ben geboren en getogen in Oog in Al, heb familie verdeeld over de hele stad en woon in De Meern. Vroeger voetbalde ik op de plaats van de Rode Doos bij UVV en nu ben ik actief bij voetbalclub V.V. De Meern in het Máximapark.

 

Wat doe je voor werk?

Ik ben werkzaam in Utrecht bij BCD Meeting & Events waar ik sinds vijf jaar de functie Global Account Director bekleed. Mijn werkgever geeft mij de ruimte om me in te kunnen zetten voor de Gemeente Utrecht. Dat waardeer ik enorm.

Waar houd je je mee bezig in jouw vrije tijd?

Naast mijn werk, ben ik graag aan het sporten. Voetballen is mijn absolute nummer één hobby. Daarnaast vind ik het heerlijk om wekelijks een rondje hard te lopen in het Máximapark en op de racefiets met vrienden samen te genieten van de provincie Utrecht.

Hoe vind je het om raadslid te worden?

Na eerder onderdeel te zijn geweest van een aantal besturen en raden, ben ik gevraagd om de tijdelijk vacant gekomen positie van Wim Oostveen in te vullen binnen de Gemeenteraad. Een fantastische uitdaging, waar ik graag mijn tijd en energie aan besteed. Simpel, duidelijk, Utregs daar staat Stadsbelang Utrecht voor!

Welke onderwerpen in de gemeentepolitiek hebben je interesse?

Betrokkenheid bij sociale initiatieven en mijn persoonlijke voorkeur voor sport maken het geen verrassing dat mijn focus voornamelijk komt te liggen bij de portefeuille Mens en Samenleving.
Utrecht is een veelzijdige stad met een multiculturele samenstelling waar we samen iets van moeten maken. Utrechters hebben het recht om te weten wat er speelt en hoe er met de middelen wordt omgegaan.

Recente artikelen

Een extra treinspoor naar Utrecht?

Stadsbelang Utrecht meent dat de eerste plannen in het Meerjarenprogramma Infrastructuur, Ruimte en Transport niet visionair genoeg zijn. Er wordt in de plannen aangehaakt op de bestaande knooppunten. Stadsbelang Utrecht [...]

Deel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Simpel, Duidelijk en Utregs.
  Ontvang Stadsbelang Nieuwsflitsen
  Eens per twee weken ontvangt u een kort overzicht van de belangrijkste updates. Uitschrijven is net zo makkelijk als inschrijven.
  © 2023 Stadsbelang Utrech Alle rechten voorbehouden
  Gemaakt door Bridge Marketing

  Stadsbelang nieuwsflitsen

  Eens per twee weken ontvangt u een kort overzicht van de belangrijkste updates. Uitschrijven is net zo makkelijk als inschrijven.

  Vriendje van Stadsbelang Utrecht worden

  Vrienden van Stadsbelang Utrecht de manier om Stadsbelang Utrecht te steunen, de partij die er niet alleen is voor de bewoners en ondernemers, maar ook door de bewoners en ondernemers. Stadsbelang Utrecht wil dichtbij haar bewoners staan, want zij maken en zijn de stad.