Opvang asielzoekers in Jaarbeurs

Opvang asielzoekers in Jaarbeurs

De stad Utrecht gaat over tot het opvangen van 500 asielzoekers in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs. De eerste tweehonderd man, afkomstig uit Syrië en Eritrea, zijn dinsdag 15 september aangekomen. De komende dagen komen de resterende 300 personen aan. Op de zevende verdieping van het Beatrixgebouw zijn bedden en eerste benodigdheden klaargezet. De asielzoekers kunnen er zeven weken blijven.

Fractievoorzitter Cees Bos :”Het tijdelijk huisvesten van de asielzoekers is een lovenswaardige daad. Nederland is barmhartig. Opvang in de regio regelen heeft topprioriteit.”

Recente artikelen

Een extra treinspoor naar Utrecht?

Stadsbelang Utrecht meent dat de eerste plannen in het Meerjarenprogramma Infrastructuur, Ruimte en Transport niet visionair genoeg zijn. Er wordt in de plannen aangehaakt op de bestaande knooppunten. Stadsbelang Utrecht [...]

Deel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Simpel, Duidelijk en Utregs.
  Ontvang Stadsbelang Nieuwsflitsen
  Eens per twee weken ontvangt u een kort overzicht van de belangrijkste updates. Uitschrijven is net zo makkelijk als inschrijven.
  © 2023 Stadsbelang Utrech Alle rechten voorbehouden
  Gemaakt door Bridge Marketing

  Stadsbelang nieuwsflitsen

  Eens per twee weken ontvangt u een kort overzicht van de belangrijkste updates. Uitschrijven is net zo makkelijk als inschrijven.

  Vriendje van Stadsbelang Utrecht worden

  Vrienden van Stadsbelang Utrecht de manier om Stadsbelang Utrecht te steunen, de partij die er niet alleen is voor de bewoners en ondernemers, maar ook door de bewoners en ondernemers. Stadsbelang Utrecht wil dichtbij haar bewoners staan, want zij maken en zijn de stad.