Optimaliseren of Grexit

Optimaliseren of Grexit

Utrecht heeft nogal wat zwakke of negatieve grondexploitaties. Grondexploitaties die onder water staan. Stadsbelang adviseert om bij onvoldoende ontwikkelmogelijkheden de individuele grondexploitaties te sluiten. Deze onbalans staan ontwikkeling in de weg van realisatie van andere koop- en huurwoningen.

Is het omdat er verkeerde sociale woningen staan geprogrammeerd of andere ‘niet’ ontwikkelingen? Wat Stadsbelang Utrecht betreft worden er meer woningen ontwikkeld om de grondexploitaties te versterken. Wat ons betreft komen er meer middeldure beleggershuurwoningen en koopwoningen.

Motie 69 is overgenomen door het college.

Recente artikelen

Een extra treinspoor naar Utrecht?

Stadsbelang Utrecht meent dat de eerste plannen in het Meerjarenprogramma Infrastructuur, Ruimte en Transport niet visionair genoeg zijn. Er wordt in de plannen aangehaakt op de bestaande knooppunten. Stadsbelang Utrecht [...]

Deel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Simpel, Duidelijk en Utregs.
  Ontvang Stadsbelang Nieuwsflitsen
  Eens per twee weken ontvangt u een kort overzicht van de belangrijkste updates. Uitschrijven is net zo makkelijk als inschrijven.
  © 2023 Stadsbelang Utrech Alle rechten voorbehouden
  Gemaakt door Bridge Marketing

  Stadsbelang nieuwsflitsen

  Eens per twee weken ontvangt u een kort overzicht van de belangrijkste updates. Uitschrijven is net zo makkelijk als inschrijven.

  Vriendje van Stadsbelang Utrecht worden

  Vrienden van Stadsbelang Utrecht de manier om Stadsbelang Utrecht te steunen, de partij die er niet alleen is voor de bewoners en ondernemers, maar ook door de bewoners en ondernemers. Stadsbelang Utrecht wil dichtbij haar bewoners staan, want zij maken en zijn de stad.