Management TivoliVredenburg moet vervangen worden

Management TivoliVredenburg moet vervangen worden

De opdracht niet waargemaakt

Vandaag heeft Stadsbelang Utrecht, tijdens de behandeling van de voorjaarsnota, uitvoerig uiteengezet wat de stand van zaken is qua financiële ondersteuning voor TivoliVredenburg.Tivoli Vredenburg Telkens weer zijn er volgens het college redenen aan te dragen weer wat budget beschikbaar te stellen om gaten vanwege mismanagement te dichten.

Wethouder Diepeveen mist dossierkennis

In een reactie op de vragen over dit punt, geeft wethouder Diepeveen aan dat hij vindt dat er constateringen zijn die elkaar tegen spreken. Terwijl het toch heel duidelijk is en voor iedereen te begrijpen:

 • Management haalt geen enkel jaar hun budget, telkens weer geld tekort;
 • Verwachtingen komen niet uit, altijd weer een ander excuus;
 • De gemeente steekt er jaarlijks extra geld in, betaalt nu zelfs voor een extra directeur.

In 2013 heeft het college aangegeven dat het management ruimte moet maken voor een andere ondernemer, als ze niet goed functioneren. Nu de wethouder gevraagd wordt naar deze uitspraken, geeft hij aan niet op de hoogte te zijn en dit nader te willen bekijken. Lees verslag en opmerkingen vanaf 1550 Oud-GL wethouder Frits Lintmeijer>>

Het is duidelijk, het management is niet geschikt en moet vervangen worden.

Recente artikelen

Een extra treinspoor naar Utrecht?

Stadsbelang Utrecht meent dat de eerste plannen in het Meerjarenprogramma Infrastructuur, Ruimte en Transport niet visionair genoeg zijn. Er wordt in de plannen aangehaakt op de bestaande knooppunten. Stadsbelang Utrecht [...]

Deel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Simpel, Duidelijk en Utregs.
  Ontvang Stadsbelang Nieuwsflitsen
  Eens per twee weken ontvangt u een kort overzicht van de belangrijkste updates. Uitschrijven is net zo makkelijk als inschrijven.
  © 2023 Stadsbelang Utrech Alle rechten voorbehouden
  Gemaakt door Bridge Marketing

  Stadsbelang nieuwsflitsen

  Eens per twee weken ontvangt u een kort overzicht van de belangrijkste updates. Uitschrijven is net zo makkelijk als inschrijven.

  Vriendje van Stadsbelang Utrecht worden

  Vrienden van Stadsbelang Utrecht de manier om Stadsbelang Utrecht te steunen, de partij die er niet alleen is voor de bewoners en ondernemers, maar ook door de bewoners en ondernemers. Stadsbelang Utrecht wil dichtbij haar bewoners staan, want zij maken en zijn de stad.