Gemeenteraadsverkiezingen 2022

Utrecht is een prachtige stad en van alle Utrechters. Dit betekent dat we allemaal meedoen, als we kunnen. Stadsbelang Utrecht staat voor simpel, duidelijk en Uteregs. Wij zijn de enige partij die er alleen is voor Utrechters. Onze stad is een plek waar veel mensen willen wonen, werken, studeren en graag verblijven. We staan nu op het punt om een keuze te maken: kiezen we voor het belang van Utrechters of voor de wens om te groeien als stad? Voor Stadsbelang Utrecht is die keuze simpel: wij kiezen voor Utrechters.

Op 16 maart 2022 zijn de Utrechtse gemeenteraadsverkiezingen. We zijn op zoek naar kandidaat-raadsleden die deel willen uitmaken van de SBU-fractie in de gemeenteraad van Utrecht. Daarnaast zijn we op zoek naar vrijwilligers en kandidaat-lijstduwers die willen meehelpen aan een geweldig resultaat.

Gaat jouw hart sneller kloppen van Utrecht en zou jij je graag willen inzetten om Utrecht nog mooier te maken? Bekijk dan gauw de vacatures en solliciteer. Solliciteren voor de functies van kandidaat-raadslid en kandidaat-lijstduwer kan tot uiterlijk maandag 1 november 2021.

Wil je meer informatie over waar Stadsbelang Utrecht voor staat? Bekijk dan onze standpunten!