Behoud Woonlastenfonds!

Behoud Woonlastenfonds!

Niemand moet in de problemen komen door het stoppen van het Woonlastenfonds

Niemand moet in de problemen komen door het stoppen van het Woonlastenfonds, dat vindt Stadsbelang Utrecht. Het college wil per 1 juli 2016 het beroep op het woonlastenfonds door gebruikers in vijf jaar gaan afbouwen en sinds 2 december jl. geen nieuwe instroom van gebruikers in het woonlastenfonds meer toelaten. Stadsbelang dient een amendement in bij de behandeling van het raadsvoorstel ‘Utrecht Inclusief, vernieuwing van de Utrechtse armoedeaanpak 2016-2019’.

 

[pdf-embedder url=”https://stadsbelangutrecht.nlwp-content/uploads/2016/01/Amendement-Woonlastenfonds-1.pdf”]

Recente artikelen

Een extra treinspoor naar Utrecht?

Stadsbelang Utrecht meent dat de eerste plannen in het Meerjarenprogramma Infrastructuur, Ruimte en Transport niet visionair genoeg zijn. Er wordt in de plannen aangehaakt op de bestaande knooppunten. Stadsbelang Utrecht [...]

Deel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Simpel, Duidelijk en Utregs.
  Ontvang Stadsbelang Nieuwsflitsen
  Eens per twee weken ontvangt u een kort overzicht van de belangrijkste updates. Uitschrijven is net zo makkelijk als inschrijven.
  © 2023 Stadsbelang Utrech Alle rechten voorbehouden
  Gemaakt door Bridge Marketing

  Stadsbelang nieuwsflitsen

  Eens per twee weken ontvangt u een kort overzicht van de belangrijkste updates. Uitschrijven is net zo makkelijk als inschrijven.

  Vriendje van Stadsbelang Utrecht worden

  Vrienden van Stadsbelang Utrecht de manier om Stadsbelang Utrecht te steunen, de partij die er niet alleen is voor de bewoners en ondernemers, maar ook door de bewoners en ondernemers. Stadsbelang Utrecht wil dichtbij haar bewoners staan, want zij maken en zijn de stad.