Stephan Oost

Raadslid
43 jaar oud, getrouwd, vader van 1 kind.

Stephan is geboren en getogen in Oog in Al met familie verspreidt over de gehele stad. Hij ging naar school in Wittevrouwen, op de fiets dwars door de stad. Tegenwoordig woont Stephan in Vleuten bij het prachtige Maximapark, een heel mooi stukje Utrecht.

Waarom Stadsbelang Utrecht?
Stadsbelang Utrecht is een partij die zich puur en alleen richt op het belang van Utrechters. Geen marionetten vanuit Den Haag. We hebben een mooie stad waar we heel zuinig op moeten zijn. Jarenlang heeft Stephan vanaf de “zijlijn” commentaar gehad op de Utrechtse politiek, de afgelopen jaren heeft hij als raadslid de kans gepakt om mee te denken en mee te sturen met het beleid.

Welke doelen zou je willen bereiken in de gemeenteraad?
Stadsbelang Utrecht heeft nu één termijn in de oppositie gezeten. In die tijd hebben we een beperkt aantal zaken kunnen bijsturen, er blijven nog veel zaken onveranderd. Utrechters besteden bijvoorbeeld veel geld aan subsidies voor cultuur, maar kunnen er zelf helemaal geen gebruik van maken. Buitensporten worden duurder, terwijl dit helemaal niet nodig is. Zorg lijkt eerder een zorg voor de gemeente te worden in plaats van het verzorgen van Utrechters. En wat te denken van het onderwijs, is er nog wel voldoende plek voor alle Utrechtse kinderen straks? Daar wil Stephan zich op gaan richten in de raad.

Portefeuilles:
Werk en inkomen, Juridische zaken, Stadspromotie, Economie, Wijkgericht werken en participatie, Cultuur, Sport

Nevenfuncties:
Global Account Director bij BCD Meetings & Events

Portefeuilles: Werk en inkomen, Juridische zaken, Stadspromotie, Economie, Wijkgericht werken en participatie, Cultuur, Sport

Email: s.oost@utrecht.nl
Telefoon: 06 12832432